Svar på frågor

| Postat i: Livet
0
Hej på er, här kommer svaren på frågorna som ni ställde!!!
 
❤️ Vad lagar du för mat? Lite recept kanske?
 
Oj, det är lite olika. Sen jag flyttat hemifrån så har jag hunnit med omgångar av potatismos/makaroner och köttbullar, korvstroganoff och ris, pannkakor och bananpannkakor, omelett, kycklingwok, bacongryta, nudlar, tacos, spagetti och köttfärssås. Tror det var allt haha, väldigt simpla recept som jag har sökt efter på nätet.
 
❤️ Blir det inte jätte ensamt och tråkigt att vara själv hela tiden?
 
Nja man har sina ups and downs men det var värst i början när man var ovan och allt var nytt. Men som tur är så har jag min fina lilla katt vid namn Gizmo i min lägenhet och familjen bor bara fem minuter bort i gångavstånd.
 
❤️ Tycker inte du att du har världens snällaste syster som väljer att hyra ut sin lägenhet till dig istället för att säga upp dem?
 
Absolut. Hon gav mig en chans att få hennes lägenhet (som jag kände nästan ut och in) vilket kändes som en otrolig trygghet då det inte kändes lika skrämmande och nytt att flytta.
 
❤️ Blir det inte dyrt med allt man tvingas köpa?
 
Ekonomin kan sticka iväg ibland såklart men jag brukar vara duktig och planera innan jag handlar vad jag behöver sen så är det sjuka priser på söder så jag tar cykeln till Willy:s för det mesta. Motion och en tjockare plånbok får jag för det.
 
❤️ Vad är det bästa/sämsta med att bo själv?
 
Bästa: Att ingen kan klaga på hur det ser ut, på mitt val av mat, val av tv-program och val av sovtider. Jag får bestämma helt själv utefter mina egna förutsättningar och vad jag känner för.
 
Sämsta: Tystnaden, då menar jag att man är van vid småljud som t.ex. tvbrus, mammas matlagning mfl. Ibland blir det bara läskigt tyst liksom.
 
❤️ Längtar du inte superduper mycket till när Hanna flyttar in till stan så ni kan ha ännu mer myskvällar tillsammans?
 
Självklart gör jag det. Hanna är en av mina närmsta och bästa kompisar så det kommer såklart att bli så så kul när hon blir en stadsbo också.
 
❤️ Är du nöjd med hur din lägenhet är? Trodde du att din första lägenhet skulle vara så? Hur är det med grannar osv?
 
Ja det är jag, jag har inrett den som jag vill ha den (såklart att man inte kan få det precis som man vill ha det) och jag är nöjd över hur jag har fått det att se ut. Nej det gjorde jag nog inte, jag trodde väl att jag skulle få ett råtthål som absolut inte låg inne i stan men jag hade tur. Man hejar väl på sina grannar liksom men man träffar inte på de så ofta.
 
Det var det, hoppas att ni fick lite mer klarhet än innan. Love 
Hittills till Svar på frågor

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: