Nyår och dess löften

Livet
0
År 2013 kommer bjuda på lite förändringar i mitt liv, ska börja träna mer och samtidigt minska på sockerintaget. Detta löfte har man väl varje år kan jag tänka mig men jag gör detta av ett bra syfte och det är för att komma i mina snygga klänningar, till balen och studenten. Så jag måste hålla kroppen i trim för att allt ska bli perfektion. Jag kommer säkert vilja ta mig den där godisbiten då och då men jag får försöka att stå emot och tänka på att klänningarna ska passa. Vi hörs nästa år. Love

New Year's Eve Outfit 2012

Livet
0


En sommar full av musik

Livet
0
Någonting som var bland det bästa under år 2012 var alla konseter jag var på, här ovan är några internationella som jag såg men sen så har har jag även sett...→ Kent, Veronica Maggio, Timbuktu, Petter, Den svenska björnstammen, Hoffmaestro, Syster sol, Lilla sällskapet Christina Perri, Mumford and sons. Har säkerligen glömt någon stackars artist men det är en hel del jag har sett, helt klart nöjd!

The last day of the year

Livet
0
Året börjar lida mot sitt slut men inga sura miner för det inte, ikväll blir det festligheter och roligheter med en massa människor för att fira in ett nytt år och dess möjligheter. Idag under dagen blir jag bara hemma, har huset för mig själv så har en massa tid för mig själv att fixa mig! Love
 
The last egopic of the year, also..

Hart of Dixie

Livet
1
Har precis börjat kolla på denna serie som handlar om Zoe som är en tjej från New York som har drömmen om att bli en doktor. När hon blev klar med sin läkarexamen så kom en man fram till henne och gav ett erbjudande om ett jobb i Alabama på hans praktik. Dock tackar hon nej eftersom att hon har andra planer i New York men en dag får hon inte sitt stipendium som hon hade hoppats på så hon måste ut och praktisera för att kunna uppnå målen och hon tar sig till Alabama och praktiken och det är här allt börjar. Faktiskt en riktigt bra och seriöst doktorserie!

Pannacotta

Från köket
0
Och passionen är tillbaka.

"Love you"

Livet
0
 

Andreas Moe

Musik+videos
0
 

Allting smälter

Livet
0
Har knappt sovit någonting inatt då all snö har smält och den slår i fönsterbrädorna som är i plåt så ni kanske kan tänka er det ljudet när ni ska sova...! Har i alla fall varit in och dansat men Hanna, Emelie och Jenny och imorgon är det vår sista dag på vår lilla "intensiv vecka" och sen så blir det nyåsfirande under hela kvällen/natten. Helt sjukt att 2012 snart är över. Peace
 

Detaljer för nyårsoutfit

Livet
0


Bara jag

Livet
0
Hej på er. Tycker att jag har hunnit med en hel del idag så jag belönar mig med lite film, popcorn och ramlösa med mangosmak. Riktigt mysig lördag! Love
 

The boys who

Inspiration
0

Feeling blue

Shopping/inköp
0
Tycker att bilderna ser en aning konstiga ut i kvaliten, testade en ny inställning, inte ok.

Alderholmen

Livet
0

I will be yours

Livet
0
Hej på er! Idag så har jag varit hemma bara, var tänkt att vi skulle till kusinerna egentligen men blev inte så men jag och mamma har gått på en långpromenad vid Alderholmen i kylan så någon nytta har man i alla fall gjort. Nu blir det en film i sängen med en mysig filt. Love

Christmas Lights

Musik+videos
0
Är redigt trött på julen men någonting jag aldrig kommer att tröttna på är älskade coldplay! ♥

My little boy

Livet
0

Just one little person of this big world

Livet
0

Tio frågor och svar

Livet
0
Vad går du på för skola, är den bra?
Svar: Jag går på Vasaskolan i min hemstad Gävle, jag tycker att min skola är bra dock är det köttigt (speciellt nu sista året)
 
Jag trodde att du hade kille men det har du inte?
Svar: Nej jag är singel just nu

Vem är du bland dina kompisar?
Svar: Den som får alla att skratta, eller?
 
Vilken är den bästa "sångmässiga" konserten du har varit på?
Svar: Celine Dion var vääldigt bra live måste jag säga!!
 
Vilken inställning på din systemkamera rekommenderar du?
Svar: Jag brukar mest fota på P men jag använder såklart andra inställningar också
 
Var får du din inspiration ifrån?
Svar: Bloggar och weheartit
 
Beskriv din drömkille!
Svar: Om det skulle vara till punkt och prinka så skulle han vara...Mörkhårig, ha fina ögon, vara snäll, kramglad, ha humor och sist men inte minst vara en riktig pudding! Haha...
 
Kan du inte göra videobloggar?
Svar: Helst inte, låter som en häxa inspelad
 
Vad vill du göra sommaren 2013?
Svar: Jag vill ut och resa med vännerna, njuta av sommaren (helst utan jobb), möjligen skaffa mig ett körkort om orken finns där i mig.
 
Vad önskar du dig på nyår? Om du fick en önskan och var tvungen att göra ett löfte, vad skulle det bli då?
Svar: Om jag kunde önska mig vad som helst så vore det nog en pojkvän att mysa med, jag har ett nyårslöfte som jag ska ha inför nästa år och det är att träna.

Three things

Shopping/inköp
0
Här är det jag har hittat på rean än så länge, det är så svårt att få bra ljus i bilderna eftersom att det blir kolsvart så tidigt...!

De senaste dagarna

Livet
0
Hello buddy's, I'm back! Tog en liten paus där utan att lägga märke till de själv. Kan berätta lite smått vad jag har haft för mig de senaste dagarna.
 
Tisdag 25/12: Släktingar kom hit på ännu en julmiddag (är trött på julmat en aning nu) men det var trevligt! Senare på kvällen så kom några vänner hit och vi körde lite förfest innan vi drog ner till stan för en utekväll. Det var ju gaaalet med folk på stan, fullsmockat på dansgolven så att man svettades av att bara andas...typ.
 
Onsdag 26/12: Vaknade upp vid 12 och hade ont i huvudet (fick en glasflaska slagen i huvudet på dansgolvet dagen innan) så hade ont. Pallrade mig ner till mellandagsrean tillsammans med två vänner och hittade lite saker som jag kan visa senare. Under kvällen så umgicks jag med Matilda och vi pratade och kollade på film.
 
Torsdag 27/12: Alarmet ringde 08:30 och då var det bara att gå mot bussen för att ta sig in till stan för att dansa av sig lite då vi arbetar med PA. Stannade kvar där till ca 13:30 så det blev minsann en långkörare. Nu sitter jag här helt slut och ska snart ta mig en dusch och sen blir det en massa mys med filmer.
 

Igår

Livet
0

My christmas gifts

Livet
0
Här är årets julklappar gott folk! Nöjdare än nöjdast (!!!)
- En glassmaskin
- En fjärrutlösare
- Ett stativ
- En stickad tröja
- Wii U (woop woop)
- Presentkort, ett på H&M och ett på spa
- Nagellack och remover pads.
 

Idag är en bra dag

Livet
0


Happy christmas

Livet
0
Vi har öppnat alla paket nu (jag vet, en dag innan julafton och hur cool är man inte då?!). Haha nämen det är så att vi ska fira julafton hos farmor och farfar i år och vi kan liksom inte sitta i en taxi fullt med paket. Är i alla fall superdupermega nöjd! Bilder kommer väl upp imorgon/över morgon. Ha en fin julhelg. Puss allesammans ♥
 
Är den där typen av glad som gör att man bara inte kan sluta le.

Winter

Livet
0

Jul-feeling

Livet
0
Hej folket. Igårkväll så åkte jag till Lisa och julbakade, blev även en sleepover också. Idag har jag och mamma varit på stan och kollat efter de sista julklapparna, kollat på julkalendern och duschat. Ikväll blir det "lilla julafton" myyys. Puss.
 
 // Bilden är från we♥it //

"Hur jag minns mitt rum i ditt hjärta"

Musik+videos
2
 

22/12

Livet
0
Hej! Har bara varit inne idag, har bland annat kollat på Polarexpressen med syrran nere i soffan! Sen har jag också skrivit ute lite saker från datorn t.ex. denna snygga kalender för hela 2013. Nu kikar jag på lilla årskrönikan med syskonen medans mami och papi slår in julklappar nere, det börjar närma sig..Peace.

True that

Livet
0

Snowflakes

Livet
0
Tog dessa två idag i snöstormen lyckades ändå rätt bra med tanke på att det snöade så mycket.

Äntligen jullov

Livet
0
Känns helt underbart att det äntligen är lov! Efter skolan så gick jag och några tjejer till Wayne's och åt lunch medans Maja åkte hem och fixade fika och sen åkte vi och fikade och firade 18-åringen.

Jag ger er chansen att fråga

Livet
8
Har inte haft en frågestund på ett bra tag nu så nu tycker jag verkligen att ni ska passa på och fråga en massa roliga saker. Svarar den 27/12 (en vecka prick klockan 18:00). Love.

Ron pope

Musik+videos
0
 

Happiness

Livet
0
Hejsan hejsan! Har haft en kort skoldag idag då jag började 12:10 och imorgon börjar vi 11:30 och har lite avslutning och sen är det lov. Ska bli så otroligt skönt att få vila ut sig lite och inte tänka på skolan på ett tag. Ska äta lite mellanmål nu och sen blir det film, är äntligen klar med allt plugg "glädjeskutt". Love.
 

En superb dag

Livet
0
Hej! Har haft en toppendag, började med prov då jag fick 39/40 rätt (sällan jag med ett enda fel, men är nöjd ändå!) Efter det så kollade vi på Astrid Lindgrens julklassiker och blev bjuden på choklad. Sen hade vi quizkamp på ackes alla på danslinjen 1-3 och sen blev det fika och dansfilmen first position, den var jättebra tycker jag. Sen har jag varit hemma hos syrran och städat medans hon var på jobbet, känner mig som världens snällaste syster som städade hennes lägenhet bara sådär. Nu väntar en dusch och sen ska jag skriva det sista på min hemtenta och sen blir det morden i sandhamn nere med mamma. Puss.
 
 Älskar denna version.

Noll symmetri

Inspiration
0

Keep bleeding

Livet
2
Nej jag har inte gått och blivit ihjälslagen! Igår så när jag åt granatäpple så var det mycket kvar av saften och det hade redan stänkt en massa i ansiktet så passade på att stänka och dra på lite mer för att få "döcoola" bilder. Jag tycker att den översta är den bästa, helt klart!

New Belt

Shopping/inköp
0
// Denna skönhet kommer ifrån gina tricot, 129:- //

Look at the stars, look how they shine for you

Livet
0
Hello guys! Idag är jag "ledig" från skolan men gick dit ett tag ändå och jobbade/planerade kring vårt PA. Efter det så gick jag till frisören och klippte håret lite (toppade bara eftersom att jag vill spara ut till låångt hår). Nu sitter jag hemma och har ätit lunch, ska plugga lite medans jag ändå är ledig. Puss.
 

Vad jag är

Livet
0
Foto 1: Glad Foto 2: fotofantast Foto 3: Ett Lejon (mitt supercoola stjärntecken)

Måndag igen

Livet
0
Dagen började kanske sämst, hade ställt alarmet som vanligt men hade sedan somnat om efter att jag hade stängt av det så vaknade 08:15 och började 08:30 men som tur var hann jag till skolan i tid (applåder). Sen har dagen gått framåt då vi har haft soloredovisning, ätit vaniljbullar, kollat på film och slutligen redigerat lite bilder. Har även gått på stan och handlat lite julklappar (ligger efter med julklappshandlingen i år, kaos. Nu ska jag plugga lite, kolla på julkalendern och äta. Peace.
 
Dagens mellanmål

December 2007

Livet
0

Minns denna resa fortfarande, jag åkte till Cypern över jul och nyår med min mormor och morfar. Jag hade nyligen fått en digitalkamera och fotade en massa epic bilder...tyckte jag då i alla fall! Formatet suger då jag har förstorat bilderna här på bloggen men ville visa er lite fotominnen då jag var 13 år, big girl yeah!

En bra dag

Livet
0
Godkväll på er alla. Tycker faktiskt att denna dag har varit otroligt lång och skön, har gjort klart lite uppgifter, har varit och handlat på affären med mamma, storasyster har varit här och hängt i mitt rum, har betalat lite räkningar men även handlat på nätet, har nyligen kommit ur duschen. Ska faktiskt gå och lägga mig snart. Ser faktiskt fram emot denna vecka då den kommer gå med en rasande fart och sen är det jullov, mitt sista jullov på gymnasiet. Godnatt på er!
 

16/12

Livet
0
 Hej vänner! Helgen börjar lida mot sitt lilla slut och jag spenderar min dag inne idag tillsammans med lite uppgifter och musik. Känns faktiskt bra eftersom att detta är de sista uppgifter jag gör innan jul. Ska fortsätta att kötta lite till. Puss!
 

"Så meningslöst får inget vara"

Musik+videos
0
 

Trams

Livet
1
Någonting som jag verkligen HATAR när det kommer till facebook är alla onödiga uppdateringar/bilder. Bara det att kändisen Nicki Minaj har skrivit "Keep strolling for hell" (ska väl ändå stå scrolling..) även om jag scrollar vidare så vill jag inte hamna i helvettet. Likadant när det kommer till den andra bilden, aha så om jag inte gillar kommer en skräckfilmsmänniska ligga under mitt täcke och troligen mörda/skrämma mig. Vet även en bild som jag har sett en mängd gånger där det står ungefär såhär: Gilla om du älskar din mamma, Scrolla vidare om du hatar henne. Min mamma vet nog om att jag älskar henne så varför ska jag klicka på en dum knapp på facebook för att bevisa det för allmänheten. Idioter.

Let it be light

Livet
0
Idag har jag och mamsen städat huset, strykt gardiner, tagit fram lite julsaker och även rensat. Trevlig lördag!

Gör världen lite bättre!

Livet
0


Taken tvärsöver gatan

Livet
0

Beneath Your Beautiful

Musik+videos
0
Klicka på bilden för att få höra en fin låt jag hörde på Musikhjälpen idag.

Now I know

Inspiration
0

Klänningen till vårens bal

Shopping/inköp
1
På bilderna är det kanske lite otydligt vilken färg klänningen har men den är ljusgul med silvriga detaljer! För att kunna bära upp denna så måste jag nog sola och träna en del för att den ska sitta som en smäck. Puss.

Vanlig knäck & lakritsknäck

Från köket
1
Jag och syrran passade på att baka lite knäck nu när det är Lucia och allt, vi provade även på att göra lakritsknäck. Allting står ute på balkongen i kylan men ikväll ska det smaskas!

Bloggpaus

Livet
0
Hej på er! Jag tar mig en bloggpaus nu pga personliga skäl, jag kan säga som så att min kropp mår inge vidare. Hörs hej.
 
// Tog denna bild igår //

Samma dag i tolv månader

Inspiration
2
Hade ett litet "projekt" för mig själv då jag fotade samma plats samma datum för varje ny månad, detta är resultatet.

En julklapp till mig själv

Shopping/inköp
0
Igår köpte jag mig en underbar julklapp, en LG LED tv med usb ingång! Så igår invigde jag den med ett avsnitt av once upon a time på storbild för en gångs skull, så värt!

Att dansa inför 15 000+

Livet
0
Hej på er! Var så himla trött igårkväll efter matchen så gick och la mig ganska så tidigt. I alla fall så har jag och ca 25 pers dansat inför 15 000+ (i arenan) plus tvtittare, kan man begära någonting mer? Galet är det minst sagt, vilken upplevelse det var (!!!) Som tack för att vi dansade så fick vi varsin biobiljett och menybiljett, som om 15 000+ inte var ett tack nog hihi.
 

"You're thirsty, I'll be rain"

Musik+videos
0
 

I'll never be afraid if you stay

Livet
0

Min önskelista

Livet
0
Kanske inte de billigaste sakerna direkt men detta är vad jag önskar mig som sagt!

One heart/million voices

Musik+videos
0
Herregudars vilken mysig låt, älskar när låten går upp i tempo i slutet.

I mina gyllende skor

Livet
0
Älskar fredagar då jag knappt har några lektioner (very happy face). Har somsagt druckit juice och nu ska jag göra lite nytta b.la. städa rummet. Senare ikväll så åker jag till Gävle Bocken Arena och tränar inför morgondagen då jag och ca 25 dansare ska uppträda på Brynäsmatchen på isen (lovar att jag kommer halka och slå ihjäl mig). Hahah..Så efter kvällens träning blir det bara en lugn hemmakväll! Love.
 

Homemade orange juice

Tips/trix
0

Efter skolan så gick jag och köpte ett gäng apelsiner som jag sedan pressade, otroligt friskt och gott!

För ansiktet

Livet
0
Personligen så älskar jag att tvätta ansiktet med produkter. Använder en av dessa produkter varje kväll (helst) så att man är fräsch för morgondagen. Även om jag/du/ni inte har så mycket finnar så fastnar det otroligt mycket smuts i ansiktet varje dag, tänk på det!

Who I'm supposed to be

Livet
0
Gaah har gråtit så mycket att jag har fått huvudvärk, har sett klart sista säsongen av One Tree Hill! Well I'm a nerd. Den slutade ändå bra och det skulle kännas konstigt om det kom en till säsong eftersom att "allting är klart", berättelsen är slut. Nu ska jag och mitt inre fan sova. Godnatt ♥
 
Denna låt kommer alltid att påminna mig om en sak, att jag ville vara en del av Tree Hill.

Race Marine 83

Shopping/inköp
0
Varmaste och skönaste hooden, du hittar den på Stadium.

6/12

Livet
0
Hejsan friends. Hade en kort skoldag idag, vi hade "bara" balett. För er som inte dansar balett så ska jag säga att det är jätte krävande och jobbigt, punkt. Har gjort lite uppgifter och nu tänkte jag kolla på OHT, blev som beroende igår (kollade på sju avsnitt och jag inte minns fel...) Hörs hej!
 
Favoriter just nu, min mjuka polare Gizmo och min nya tröja (kan lägga upp bild senare)

Give me some of that

Livet
0

Forever 21 inspiration

Inspiration
0
Forever 21 har så himla mycket fint på deras hemsida, hittade dessa snygga och billiga halsband för en stund sen. Love it!

Living on the edge

Livet
0
Hello! Idag gick jag till skolan med förkylning och lite feber i motvind när det var snöstorm, living on the edge! Vi hade visningsklass (blir filmade när vi dansar) så kände mig tvungen att gå till skolan. Efteråt fick jag kramper i bröstet vilket inte var så roligt, blä för att vara sjuk. Kom hem och gjorde lite mellis och hoppade sedan in i duschen för en lååångdusch. Blev något sugen på OTH så ska nog ladda ner säsong nio eftersom att jag inte har sett den. Latero.
 

Det är du

Livet
0


SOC

Livet
0
Köpte en sportbh, springtights och ett knäskydd igår. För ca ett år sen hade jag problem med menisken (knät) men det försvann men nu har det kommit tillbaka igen och gör jätte ont så ska prova och träna med detta skydd framöver, hoppas det hjälper.

Innedag

Livet
0
Hej! Idag mina vänner så är jag hemma och är sjuk, har feber, ont i halsen, förkyld och en massa värk i kroppen. Har inte varit hemma från skolan någonting i höst så nu "förtjänade" jag det minst sagt då jag har en mixad kombo av jobbiga saker. Ska försöka att plugga lite men annars blir det en massa filmtittande för min del. Ciao.
 

Ja, yes, si, oui

Livet
0

Ska lätt gå och kolla in denna

Musik+videos
0
 

Footprints in the snow

Livet
0
Hej på er därute i snöyran. Det är ju gaaaalet kallt ute, -20 idag när jag gick till skolan (kändes som att det hängde istappar ur näsan på en och att ansiktet skulle ramla av). Crazy helt enkelt! Blev galen på danslektionen idag också, vi ska skapa ett solo och idag när jag gick in på min playlist så var låten borta, borta från spotify och borta från youtube (borta från planeten verkar det som) så får väl leta omkring och kolla om den går att ladda ner "enda utvägen" om jag inte tvingas hitta en annan, suck. Nä nu ska jag spendera kvällen inomhus med ett bad, lussebullar, julkalendern och en fet filt. Puss ♥
 
Två bilder från gårdagen, invigning av bocken och lussebaket.

Frost

Livet
0
Nog märks det att det är december, -12 just nu.

Vad kvällen bjuder på

Livet
0
Detta är min outfit för kvällen, klackarna, en röd blus (?) och Dr Denim jeans. Emelie fyller hela 19 år så det ska firas med en middag, spel och utgång. Tjingeling! ♥

Dance is a part of me

Inspiration
0

Capture the moment

Livet
0
Tog denna bild nyss då solen tittade fram bland snömolnen. Om ett tag sticker jag iväg för ett två timmars danspass, fett.

Julkalendern 2012

Livet
0

Jag tycker att man aldrig är för stor för detta, nu börjar Mysteriet på Greveholm återkomsten!