Några filmer som måste ses

| Postat i: Livet
0


Film nr 1: My sisters keeper
Annas liv är inte som alla andra flickors, hon föds för att rädda sin syster. Annas storasyster Kate har sjukdomen leukemi och förväntas inte att leva längre än till hennes 15-årsdag. En dag bestämmer sig Anna för att inte vara donator till Kate längre, hon vill bestämma över sin egen kropp och skaffar därmed en advokat som stämmer hennes föräldrar. Anna förstår senare att detta kan leda till Kates död.

Film nr 2: The notebook
Allie och Noah träffas en sommar och de inleder en romans. När väl sommaren är slut så skiljs det åt eftersom att Allie ska gå på collage i NY och Noah stannar kvar i Seabrook. De är från två helt skilda världar men trots det så korsas deras vägar igen efter några år, då Allie är förlovad med en annan man. Men de kan inte släppa taget om varandra.

Film nr 3: Limitless
Edward är en författare i NY som har tappat greppet om allt sen han dumpades av sin flickvän. Han ligger efter med sin bok som skulle varit klar för längesen. En dag så träffar Edward Vernon som erbjuder honom ett piller som hävdar att man får tillgång till 100% av hjärnans förmåga, i vanliga fall kan vi endast använda ca 20%. Edward tar drogen och otroligt nog fungerar den. Han blir beroende av tabletterna och ändrar sitt yrke totalt och tänker bli den smartaste mannen i världen på noll tid.

Film nr 4: Inception
Att bryta sig in i människors drömmar och undermedvetna för att avslöja hemligheter är denna films prio ett. Cobb är en av dessa män som utför dessa arbeten, att stjäla information när hans offer är som mest sårbara, i drömmar. Varför Cobb gör detta är därför att han har chansen att vinna tillbaka sitt liv om han lyckas med sitt sista uppdrag. Men det blir svårare och mer intensivare än vad han hade trott.

Film nr 5: Wild child
16-åriga Poppy är en rik och bortskämd tjej som bor tillsammans med sin syster och pappa i LA. Efter en fest som spårade ut totalt så skickar hennes pappa Poppy till en internatskola i England får att få ordning på henne. Poppy längtar efter friheten om att få tillbaka sitt liv och gör allt för att bli utslängd från skolan. Efter mycket om och men så börjar hon att få vänner på skolan och så går hon på dejt med skolans enda kille.

Film nr 6: Horrible bosses
Nick, Kurt och Dale har en sak gemensamt, de hatar alla sina chefer. Under en kväll på baren så sätts fantasin igång om att det måste göra någonting för att bli av med deras chefer, för gott. Grabbarna hyr en "mördare" som ger tips till grabbarna om hur de ska gå till väga för att få bort cheferna. Deras idiotsäkra plan går dock inte som planerat.

Jag har gjort alla titelnamn till länkar till filmen. Enjoy!
Hittills till Några filmer som måste ses





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: