Top tre "överlevnings filmer"

| Postat i: Tips/trix
0
 
1. En oväntad vänskap (The Intouchables). Denna franska film handlar om Driss, en ung kille från förorten som precis kommit ut från fängelset, som anställs som personlig assistent till den förmögne men ensamme aristokraten Philippe som blivit förlamad efter en skärmflygolycka. Filmen är baserad på en sann historia och den är väldigt gripande.
 
2. Berättelsen om Pi (Life Of Pi). Den indiska pojken Piscine Molitor "Pi" Patel från Pondicherry utforskar andlighet och religion under sina tonår. Han överlever ett skeppsbrott och är efter det strandsatt på en båt i Stilla havet med en tiger i 227 dagar. Filmen är en av mina favoriter när det kommer till olika miljöer och relationer mellan människor och djur.
 
3. Hungerspelen (The Hunger Games). Denna film handlar om att att Katniss Everdeen blir en av de utvalda att tävla för sitt diskrikt i de mäktiga Hungerspelen. En man och kvinna från totalt 12 olika distrikt blir inskickade på en arena för att kämpa mellan liv och död då endast en person kan ta segern. För att kunna bli krönt till vinnare så måste alla medtävlande vara döda. Filmen är ständigt spännande men samtidigt tragisk och hemsk.
 
 
Hittills till Top tre "överlevnings filmer"





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: