Everybody say weho

Livet
0
Hej alla. Idag har jag jobbat, men innan jag började så passade jag på att städa mitt rum, dammsuga och bädda nytt i sängen så att jag kommer hem till ett fräscht rum, smart jag vet. Kom hem för ett tag sen och har hunnit duscha och rakat benen, gosh vad mysigt det  kommer bli att sova i nybäddat och rakade ben, best feeling ever...! Nu blir det lite mat och tv tittande med familjen. Bye ♥
 

→vill →inte →plugga

Livet
0

Du är som natten

Musik+videos
0
 

If i was a bird

Livet
0
Har jobbat hela dagen eller i alla fall i 7½ timme. Tyckte att det var starkt av mig eftersom att jag är förkyld och hemsk, ett vandrande lik ungefär. Jag förstår mig inte på människor ibland på jobbet, kan ni vara med otydligare? Jag skulle ha gurkdressing istället för vanlig majonäs (kan typ låta så) fast det inte ens sa det när de beställde maten utan de säger de när de väl får maten, arrggh jag blir (men håller ilskan inne, tack och lov.) Jag känner pressen nu med jobbet, skolan och alla uppgifter som skolan bjuder på och att jag är sjuk. Det vill inte klaffa alls, fan.
 
Help me god

→♥←

Inspiration
0

Evigt tjatande

Livet
0
Eftersom att jag är ägare av en iphone 4 så får jag mycket mail av apple, har ramlat in en massa mail nu om iphone 5. För det första så tycker jag om min 4, precis som den är. För det andra så förstår jag inte varför man ska slösa yttligare tusenlappar på en liknande skapelse som råkar vara plattare, ha pyttelite bredare skärm och att baksidan är av aluminium (?) Baksidan är nog de fulaste på själva telefonen, tycker jag. Och detta är inte riktat mot någon egentligen, köp en 5 om ni vill (kan förstå till viss del att man köper en 5 för att uppdatera sig men come on..) Jag tycker att det inte är värt det, nu i alla fall!
 

Snickerskakor

Från köket
0
Bakar inte så mycket nu för tiden, tråkigt nog. Älskar ju det och man blir poppis i sin omgivning också! (flörtgubbe)
Bakade dessa igår då de har "stått till sig" i kylskåpet över natten men nu är de redo att ätas.

Alone shopping

Shopping/inköp
0
Hej. Har suttit och läst lite i min bok idag som vi håller på att läsa i skolan, har läst över 100 sidor idag och det är bra enligt mig eftersom att jag inte är ett fan av att läsa böcker, föredrar filmer! Gick även ner på stan en snabbis för att kolla in lite saker som jag hade sett på nätet, kul att sakerna jag ville köpa inte fanns eller såg helt fucked up ut i verkligheten. En väska och ett par simpla tights blev det i alla fall, får väl nöja mig med det då..haha. Hörs hej!
 
 Här är väskan damer och herrar, fick betala 399:- för den.

Första gången jag studerar på en studiedag

Livet
0

En helskön video

Musik+videos
0
 

We can dance until we die

Livet
0
Utgång igår då, det var trevligt att gå ut med tjejerna igen eftersom att det var över en månad sen vi gick ut (i alla fall för min del.) Vi var alltså först hos Carro och sedan drog vi till slick och dansade på det halvfulla golvet, haha. Idag mår jag inte direkt bra, det är inte pga alkoholen utan min förkylning har bara förvärrats, rejält (!!!) Så här sitter jag och snorar, mysigt. Hejdå kompisar ♥

Don't you worry child

Musik+videos
0
 

Happy

Livet
0
Hej mates. Älskar älskar älskar torsdagar, har en lektion bara. Inte nog med det så har vi studiedag imorgon så har fått helg precis, weho! Ikväll så blir det utgång med några tjejer i klassen men först förkrööök at Carro's place. Lönen har rullat in idag också plus att studiebidraget kommer imorgon, lalala livet leker. Pussar ♥
 

That's so sweet

Inspiration
0

26 september

Livet
0
 Hallå góbitar! Vaknar upp efter en natt med dålig sömn då jag har haft så ont i halsen så jag inte har kunnat somna, lite stört jag vet. Har i alla fall masat mig till skolan trots halsen och en liten förkylning på det men vad gör man inte för studierna..?! Har duschat, ätit, skickat in uppgifter sen jag kom hem, nöjdast. Lyssnar på musik och redigerar bilder just nu, superb. Hejdå ♥
 

Let's go party

Livet
0
Så kände jag över denna topp, skitsnyggt tycker jag. Enkelt men ändå snyggt. 199:- för denna pingla.

Outfit for the day

Livet
0
Denna dag så hade jag på mig mina sköna jeans, en vit långärmad, en stickad väst med lite päls på och en stor gosig halsduk på det. Höstfeelings oh yes. Delar nästan aldrig med mig av vad jag har på mig om dagarna men denna dag så sa det pang. Tack och hej.

Vänner och pannkakor

Livet
1
Efter teaterlektionen så drog jag, Hanna och Maja till Dagnys. Sjukaste pannkakorna, tog med dumble och m&m:s denna gång och enligt min smak så var de godare än banan (dreggelvarning.) Vi satt och snackade om allt och ingenting, ni är fina ni. Puss ♥
 

Orkar inte, vill inte

Livet
0
Hej ba. Sitter i skolan och har PA tid, vi gör absolut ingenting. Orken existerar inte ens, passar på att göra lite andra uppgifter och playlist's på spotifyyyy. Börjar bli sjuk också, känns det som i alla fall. Äckligt ont i halsen, det tillhör hösten att vara sjuk visserligen. Nästa lektion är teater, ska jag vara eller icke vara? Det är frågan!
 
// Arkivbild från skoldatorn //

Hjälp

Livet
0
Det måste vara något cp fel på mig, det enda jag tänker på är CHOKLAD. Nu när jag har en massa hemma (som jag har pulat in i ett skåp) så äter jag ständigt. Det är det enda jag tänker på, hur gott det är. Sen får jag grymt ont i magen ca en timme efter (då jag har ätit ett kg, skojar...) Totalt livsfarligt är det. Åt en plopp nyss och vill ha mer redan, har inte ens ätit maten som finns nere, vill bara ha godis godis godis. Blivande_tjockchey_94.kg. Haha! Hejdå!
 
 

Oh no, not you again (monday)

Livet
0
Hej på er. Måndag då, vill egentligen bara spy på denna dag (måndagar alltså). Vissa saker idag har bara varit jobbiga, skyller på att det är måndag fan. Sen jag kom hem så har jag bara pluggat och dränkt öronen med musik, rekommenderas! Nu ska jag fortsätta men jag var värd en liten paus för att kolla bloggen, fb, instagram you know. Latero.
 
Tokälskar bilden.

Snygga jag

Livet
0
Ska bara kolla en massa tv nu med familjen. Bjuder på en bild av mig från helgen.

Lika mjuka som katten

Jag tipsar
0
Denna tröja såg jag inne på Gina Tricot igår, den finns i olika färger och var otroligt mjuk och mysig. Priset för en sådan ligger på 249:-, det är väl värda pengar kan jag tycka. Dock är jag lite rädd att mjukheten kommer försvinna så fort man slänger den i tvätten (som händer med alla kläder?). Vill tipsa om denna mjukis i alla fall, till alla crazy cat people like me!

Dear agony

Livet
0
Yo. Gävles väder är inte det bästa men inte ska jag hänga läpp för det, för måste faktiskt plugga idag så det känns ändå bra att vädret suger haha. Annars då, ännu en vecka har snart passerat vilket känns både skönt och konstigt, snart ligger det väl snö på gatorna också (ryser av bara tanken, negativt). Hörs senare om jag inte har dött av pluggkoma hehe..!
 
 Är väl lite rockbrud då, tycker denna äger. Will Smith är huvudpersonen i videon för er som inte visste det.

Hej hösten

Inspiration
0

Oredigerade makrobilder från idag

Livet
0

Dagnys hörna

Livet
0
Tjeckade in stället som alla snackar om i Gävle, gott var det minsann.

Och vinnaren är...jag

Livet
0
Det är sant, jag är en vinnaren hehe. Nämen jag jobbade ju i furuviksparken i sommras som spelvärd (vi som står i chokladhjul och spel helt enkelt) och vi hade capitatävlingar (man delar sin vinst från dagen med antalet personer som var i parken och får ut en siffra t.ex. 3,18). I alla fall så hade vi denna tävling varje månad då man kunde vinna biobiljetter och jag har kammat hem några minsann men vi hade också en som täckte för hela sommaren, vilka som är bäst av de bästa i ett stånd. Och då har jag sålt bäst i Kex & Plopphjulet och i Basket så jag fick välja 2kgs vinster X2 då jag valde en plopp och en marabou. Fick även en biobiljett och en OLW handduk. Weho, ville bara infomera er om detta. Hoppas ni inte blev avis nu (JO)...hihi!

Helan och halvan

Livet
0
Tja. Var ju med kusinen igår, vi fotade lite (mest oseriösa bilder), kollade på film och fettade med popcorn och godis! Rullar fram nu nästan, hahah...här kommer några snygga pics på oss.
 

Ni märker när bilderna börjar spåra, heheh!

Sköna brudar

Livet
0
Sex and the city är världens bästa serie!

Live your life

Livet
0
Tjenis. Då var det HELG för min del, känns underbart. Ikväll ska jag vara med kusinen då vi ska ha maratonmys och sen blir det sleepover at her place. Nu tänkte jag läsa boken som vi måste läsa i skolan, jag som hatar att läsa! Skit. Hejdå friends!
 

Blogg.se ihopkopplat med instagram

Livet
0
Det må jag säga! Super att de har kopplat ihop dessa godingar så slipper man föra över bilder från mobilen till datorn, nu kan man vara inloggad på instagram via bloggen så att bilderna kommer upp i ett arkivet. AWESOME!

Inlägg utan bild

Livet
0
Hej! Hade endast en lektion idag som började 12:1o, alltså hade jag en fet sovmorgon. Trots att jag kunde ligga kvar i sängen och sova så vaknade jag tidigt och gjorde lite skoluppgifter, lika bra tänkte jag. Imorgon så har jag också bara en lektion, den ligger direkt på morgonen men då blir jag ledig resten av dagen istället (!!!)

Mina naglar just nu

Livet
0

Krusbär

Musik+videos
0
 

Djuren

Inspiration
0

We rule the world

Livet
0

Sockerkick

Livet
0



Jag dör, vad kul

Livet
0

Jobbiga onsdag

Livet
1
Hej. Vi har bara haft intensiva lektioner idag, snack och PA och UF, KuHi och sist men inte minst dans gestaltning C och klassråd då vi gick igenom planering av viktiga dagar/prov osv. Är trött idag, vill bara sova. Dock står plugg åter igen på schemat, yes sir..Hörs senare mates.
 

I don't wanna be

Livet
0
Hello mates. Bion var skitbra, underbart fin. Att den är baserad på en verklig händelse gjorde det bara bättre, älskar när man får läsa lite eftertexter om hur personerna lever idag. När jag kom hem kring åtta så började jag med PA bajs, det är verkligen en finne i röven (ursäkta språket.) Är i stort sätt klar efter att ha ändrat typ hela skiten, ska jobba mer med den imorgon då det är sista jobbdagen med den och sen ska den dessutom bli godkänd, great...Nu så ska jag sova för behöver sömnen! Godnatt ♥
 

18/9

Livet
0

Hej! Direkt efter skolan så ska och syrran gå på bio, en oväntad vänskap heter den. En fransk film som jag har fått fribiljetter till eftersom att jag är medlem, kung. Blir kanske lite inlägg efter bion hehe. Latero!


MONDAYY

Livet
0
Hola! Idag har jag haft en lång skoldag, från o8:3o-16:oo. Sista lektionen var bra då vi var ute och fotade (blev nog inte så många fina bilder pga vädret, ljuset, blåsten.) Vi får se bilderna nästa vecka så man hoppas på att det blev några bra bilder såklart!! Sen jag kom hem från skolan så har jag hållt på med Projekt- och tidsplan, skjut mig vad jobbigt det är! Är klar nu i stort sätt, ska hoppa in i duschen nu och sen ska jag städa rummet lite! Bye.
 

// Arkivbild på min favorit //

Idolen själv

Musik+videos
0
 

The yellow one

Shopping/inköp
0

Här är den gula stickade jag snackade om, snygg va??!

I'm back bitches

Livet
0
Är tillbaka nu då nätet fungerar igen, happy face! Har inte hänt så mycket de dagarna då jag inte har bloggat, har jobbat hela helgen så är rätt slut nu må jag säga. Nu blir det lite mat och sedan X-factor med la familia. Sen blir det lite plugg på det. Puss!!
 




Hej

Livet
0

Hej mates! Nej jag är inte död om ni trott det. Vårat nät har pajat, hörde av pappa att det inte bara var vårat utan att Telias bredband kaosar runt hos andra och nu är vi träffade. Damp på ett ungefär! Just nu bloggar jag från mitt 3G nät på mobilen och inte tusan funkar det att koppla den till datorn eftersom att hela datorn är kaos!! Vad har hunnit hänt mig sen söndags då?! Jo har beställt studentkryssning, bakat choklad cupcakes, hämtat ut gratis biobiljetter till medlemskväll nästa vecka, köpt en gul stickad tröja det var nog det. Imorgon är det spexfoto i skolan också, kommer bli fett! Hörs hej.

Bilden nedan är på mina kryssnings-sov-party-friends-!


YOLO!!!

Musik+videos
0
 

Sköningar

Livet
0

Var med två sköningar igår, vi hade nyttigkväll med gurkstavar, morotstavar, vindruvor, nektarinklyftor, sombreros, dip, mörkchoklad. Det var tänkt att vi skulle kolla på film men det blev en lång pratstund istället. Löv you guys!

Before the day i die, vad jag redan har gjort!

Livet
0


enjoying the sun for the last time this summer

Livet
0



Jobbat

Livet
0

Hello. Idag har jag haft min första jobbdag på Sibylla. Det har väl gått bra haha..! Ikväll så blir det nog bara myskväll eftersom att jag ska jobba imorgon så orkar jag inte gå på krogen som mina friends vill, sorry girls. Hörs hej!


Part of me

Musik+videos
0
Videon är riktigt bra, nästan bättre än själva låten.

15:20

Livet
0
Har ju ett tre timmars hål varje fredag så idag var jag faktiskt ute och powerwalkade/sprang. Kändes skönt förutom att jag fick skavsår som för övrigt svider och gör ont. Annars då, nu är det helg (kändes som igår.) Kvällens planer: Äta middag med familjen och morfar och sedan sticka ner till stan för att nolla, trevligt både och tycker jag! Imorgon väntar jobb för mig också, lääskigt men det blir nog bra.
 
Angående bilden så har jag fått frågan om hur jag tar hand om mitt hår. Jag använder faktiskt två st oljor (bilden) jag använder de varannan gång i topparna efter jag har tvättat håret. Köpte även en ny hårborste, snoddar och hårnålar idag. Snoddar och hårnålar är någonting som alltid går åt enligt mig!

Some real shit

Inspiration
0

Violet hill

Livet
0
Hej där! Började 12:1o somsagt men gick tidigare till skolan då det var tacobuffé (!!!) Hade även vår första balett lektion och ja, man är kanske hur otränad som helst. Roligt var det i alla fall, sen snackade vi lite PA och nollning. Woop woop. Nu ska jag slutföra lite uppgifter till skolan och sedan ska jag leta efter piratkläder till nollningen. Later!
 

I'm in love

Inspiration
0

Klockan gör mig knäsvag verkligen! Tröjan och väskan är inte helt tokiga heller.

All I want is you

Musik+videos
0
Vanligtvis så brukar jag inte lyssna på Agnes så mycket men denna låt är bra!

Det finns en annan sida

Livet
0

Hey wednesday, hey wednesday, hey!

Livet
0
Har fått mega träningsvärk, stäckt mig osv. Trots det så är dagen bra! Lite plugg på detta bara. Hörs hej!
 

Hamstrar

Musik+videos
0
Kolla in denna video, snälla!! Ni kommer skratta (kan jag nästan lova er)

Superstart på dagen

Livet
0
Godmorgon vänner. Himlen är blå och solen skiner, vem sa att hösten hade kommit..? Det är september men inte någon höst för det. Denna dag har startat så otroligt bra! Tänker inte berätta vad det är men bilder kommer upp senare när jag väl har fått sakerna (gråter nästan av lycka när jag tänker på vad jag har åstadkommit). Skolan om ca två timmar då, ska klämma in lite plugg därimellan. Lovar att blogga senare. Puss ♥
 
Kan inte låta bli att inte älska Agnes!

Snyggt på hösten

Inspiration
0

♥ & ♠

Livet
0
♥ - Jag tycker om att städa mitt rum och tro det eller ej men även andras.
♥ - Jag har lätt för att yttra mina tankar till världen, kan vara mindre bra ibland.
♥ - Jag får höra dagligen att jag är glad/positiv.
♥ - Musik kan få mig att må så jävla bra, det kan påverka hela min dag.
♥ - Jag älskar att kolla på skräckfilmer, kicken man får av hjärtat i halsen.
 
♣ - Jag hatar människor som ständigt är negativa, ni förtjänar stryk.
♣ - Jag hatar när man tar på sig ett klädesplagg och man ser ett litet ynkligt hål.
♣ - Jag hatar människor som säger att man inte gör tillräckligt.
♣ - Jag hatar när alarmet ringer och jag vaknat på helt fel sida.
♣ - Jag hatar människor som tycker mina drömmar är för stora/omöjliga,
"if your dreams don't scare you they are not big enough"
 


When the truth is... i miss you!

Livet
0
Hejsan. Dagen har väl rullat på rätt bra I guess, kände dock att energin inte låg på topp under den sista lektionen. Idag tänker jag inte göra någon läxa utan jag ska bara sitta framför tv:n under kvällen. Har en fet sovmorgon till 12:1o imorgon så kan göra lite uppgifter på morgonen och mitt trötta ass inte hindrar mig såklart.
 
Bilden är från gårdagen

Yellow

Musik+videos
0
 
Kan nog inte förstå att jag faktiskt har sett coldplay live, det är bland det bästaste jag har gjort. Därför är min blandning av musik liten, all I want is coldplay!!

Måndag

Livet
0
Hejhej. Det är lite komiskt att måndagar är en av våra längsta dagar men inga sura miner för det, vi har faktiskt bra lektioner! Foto B kursen startade idag och jag tror att det kommer bli hur bra som helst verkligen, läraren verkar grym och djup (!!!) Efter skolan så vandrade jag ut med mina snickarbyxor och fotade lite i solen, inget höstväder här inte. Idag ska jag bara ta tag i läxor och så, känner fakiskt för det. Hejdå!
 



Låt vargen yla

Livet
0



Sleep tight

Livet
0
Tjenare folket. Idag har jag faktiskt hunnit med massor b.la. gjort klart en powerpoint presentation (i stort sett klart nu), bakat bröd med mamma, flyttat över lillebrors möbler till sitt nya rum, städat mitt rum, tagit en långdusch! Nu myser jag med lite godis och laddar upp för veckan. Denna vecka kommer bli speciell, på fredagen har vi nollning och på både lördag och söndag så börjar jag jobba. Nu går det på räls! Puss och godnatt på er därute ♥
Gissa vilket tema vi ska ha på nollningen? PS, arrrr..

En souvenir

Livet
0

Fick denna igår från jobbet, då har man alltså ännu ett minne från jobbet.

Slutet av veckan

Livet
0
Godmorgon på er därute! Galamiddagen var trevlig, "alla" var finklädda och det bjöds på god mat under kvällen. Jag åkte hem ca en timme tidigare än alla andra för att jag hade så ont i fötterna, satans klackskor haha...Ville egentligen ha  mina nya hallonrosa klackisar men vädret skulle total förstöra de så jag tog ett par av syrran (som har mindre fötter än mig, därav smärtan). Idag ska jag städa rummet lite, kolla på film och bara njuta av denna söndag.
 

Gala-middag-outfit

Livet
0
 

Den första september

Livet
0
Hej bloggen. Idag tog jag verkligen en lång sovmorgon, gick ner och åt frukost och gick sedan och la mig i sängen igen. Pissväder är vad Gävle bjuder på idag, det blåser mycket inne i stan vilket betyder att det blåser in i mitt rum så jag har all rätt att gosa ner mig i min stora varma och sköna säng. I alla fall så ska jag och syrran kolla på jobbskor åt mig, börjar ju nästa helg (!!!) Senare ikväll är det galamiddag med jobbet också så då ska man minsann klä upp sig lite, middagen kommer hållas på furuviksbrygga. Hejdå!