Hon har gjort det igen

Musik+videos
0
 

I must be nuts...

Livet
2
...som precis gick till affären i snöovädret för att köpa nötter. Fattar ni? Nuts, nötter! (Hahaha)
 

Redo att rocka

Shopping/inköp
0
  // 399:- Skopunkten //

It's true we'll make a better day just you and me

Livet
0
Tog mig alltså en sovmorgon idag och jag blev minsann glad när jag såg att det snöade för fulla muggar utomhus. Jag gick ner och åt en frukost som bestod utav hårdbröd med julskinka, te och en mandarin medans jag kollade ut genom fönstret och såg snön lägga sig över vår lilla stad. På radion spelades We are the world, alltså väntar en snöig och mysig julmånad oss.
 

Ledig dag

Livet
0
Idag är jag ledig från skolan då vi har fått en massa komp, härligt med sovmorgon! ♥

Is this the place, we used to love?

Musik+videos
0
 

Beställning från H&M

Shopping/inköp
0
Två härliga färgklickar i vinter, en stickad tröja i orange/korall/rosa och ett par silvriga kängor.
 

28/11

Livet
0
Tjenare. Kort skoldag idag, vi fick reda på våra prov/test som gjordes förra veckan i kulturhistorian och jag hade bara ett fel, älskar när man har skrivit en sak och sedan suddar och skriver ner något annat då de första svaret var RÄTT! Aja jag är nöjd i alla fall men hade varit så mycket skönare om jag hade haft alla rätt. Sen så hade vi dans och den lektionen kändes riktigt jäkla bra. Har även hämtat ut ett paket från H&M på en liten beställning som jag gjorde nyligen, kan lägga upp det imorgon då fotoljuset är bättre!! Peace.
 
True story bro
 

Bye bye birdy

Livet
0
Bjuder på ännu en bild från fotokursen då vi fotar många intressanta saker må jag säga!

Direction infection

Musik+videos
0
Hahah egentligen är kanske detta lite pinsamt? Har blivit besatt av några låtar, har väl blivit tonårskär på nytt då (deja vu)
 
 

Show me that smile

Livet
1
Hej! Har haft en långkörare i skolan men dagen har ändå rullat på bra. Har precis kollat på det sista avsnittet av portkod 1321 (wää, vill bara att det ska komma fler). Ska väl inte göra så mycket mer idag tror jag, bara vara. Puss!
 
Vill vara solbränd och sommarsnygg.

Hey you, I'm not crazy

Livet
0
 
Hej på er. Förlåt för det tråkiga inlägget innan men är inte på topp just nu. Gick och la mig efter förra inlägget och vaknade vid halv åtta cirka. Sen har jag ätit och kollat på tv och redigerat lite bilder. Ska väl sova snart eftersom att det är en långdag i skolan imorgon. Här är en bild som jag tagit i fotokursen i skolan!

...

Livet
0
Har haft en helt vanlig skoldag. Orkar inte skriva då mitt huvve dunkar och jag mår illa (bläää). Hejdå.
 
 

Vad vore jag utan dina andetag

Livet
0
Hejsan amigos! Hade ställt ett alarm idag så att jag skulle komma upp i tid och inte missa dagen. Så jag gick ner och åt frukost och gick sen och la mig i sängen igen, värt med tanke på vädret som var skit! Har varit duktig och bäddat nytt i sängen, duschat, pluggat lite och senare ikväll blir det restaurang med familjen då vi firar att min syster har fyllt 20 år! Bye.
 
Vackra varelse
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Du är den vackraste jag mött"

Musik+videos
0
 
Får rysningar av Darins tolkning, like crazy.

24/11 - en månad kvar till julafton

Livet
0

Brunch

Livet
0
Har gått och blivigt en "sjusovare" inte alls likt mig! I alla fall så tyckte jag att det var för sent för frukost och för tidigt för lunch så det blev en brunch, man har sina moments alltså!
 

En liten lista

Livet
0
• Trots att jag åker slalom så kan jag få den där känslan "jag är höjdrädd" men tar mig sedan ner
• När jag badar för mig själv så kan jag plötsligt känna hur skönt det skulle vara att vara sjöjungfru
• Jag brukar nynna och sjunga på en mängd låtar fast jag egentligen inte kan texten eller melodin
• Ibland när jag lyssnar på musik så brukar jag "låtsas" att jag är med i en egen musikvideo
• Något som jag hatar innerligt är att se kläder/damm/smuts i mitt eget rum, i andras rum kvittar det
• Jag kan kolla på filmer och tänka VART FINNS DEN DÄR UNDERBARA MÄNNISKAN? Kom då (!!!)

Peace

Bara så underbart

Livet
0

Fly

Livet
0
Denna stackare sitter klämd mellan våra nya rutor i "mellanrummet, mellan rutorna". Snygg bild och ljus i alla fall, sad.

Tidig helg

Livet
0
Hejsan friends! Hade bara en lektion idag så nu har jag fått helg, woop. Ska bara mysas med film ikväll då det  blir disneykväll, många har dock hoppat av så jag märker väl om jag ligger ensam och kollar på en massa gobitar helt själv. Latero.
 
Kan inte få nog av denna effekt när jag redigerar (!!!)

Då lönen kommer...

Inspiration
0

Varför är han inte min för?

Livet
1
Seriöst han är kopian av mig men i manligt format! Kan gå runt omkring och
vara ful och plötsligt börja asgarva, Louis Tomlinson en dag blir det du och jag!
PUNKT

K.ö.t.t.a.t

Livet
0
Hela min kropp är död, på riktigt! Körde stenhårt på baletten idag och efter det så koreograferade jag och Hanna inför vårt PA-arbete. Sitter här helt slutkörd alltså! Har i alla fall gjort mig en fet och god mellis och sen blir det lite top model för min del. Hejdå mates ♥
 

Cockpit

Livet
0
Efter min insats i pluggets värld så förtjänar jag lite film, komedin Cockpit verkar vara bra så jag tänkte kolla in den. Love!
 

Han gör det bra

Musik+videos
0
 

See heaven’s got a plan for you

Livet
0
Hola! Har haft en helt okej skoldag, hade ett prov/förhör/test på kunskaper inom kulturhistoria och intresseklubben antecknar!! Blir så grymt avundsjuk på alla människor som ska se Swedish House Mafia i Stockholm, vill också (super sad face). Nu ska jag vara en duktig elev och plugga lite, weho progress!
 

Jag och min själv

Livet
0
Myser med mig själv till fullo, har kollat på portkod 1321, pratat i telefon men en fin vän, gjort mig denna snygga och goda cupcake och nu blir det lite plugg. Peace!

Game over

Inspiration
0
 

Livet
0
Hej kompisar! Just nu sitter jag i skolan och myser i soffan med datorn i knät, har världens längsta PA-tid individuellt, vilket suger! Jag har redan gjort det jag ska för dagen så nu väntar jag bara in nästa lekion som börjar 14:45, yey...!
 
 

Jag är dina drömmar

Livet
0
Hej på er alla därute. Jag har haft en fantastiskt bra måndag, har fått ut vettiga saker ur varje lektion! Stolt tjej med tanke på att det faktiskt är måndag trots allt. Nu ska jag plugga lite innan det blir middag med familjen. Pussar ♥
 
Hittade en cool plats att fota till en fotouppgift i skolan - en övergiven plats.

Nytt och snyggt

Livet
0
Godkväller! Har suttit och krånglat lite med koder osv för att få till lite nytt på bloggen, och här är resultatet. Skulle det vara så att ni inte ser förändringen klicka F5 om det fortfarande inte händer någonting → kommentera. Tackar! ♥
 

(!!!)

0


Where did I go wrong?

Inspiration
0

You didn't have to cut me off

Livet
0
Hej på er. Helgen är snart över (igen), att helgerna går snabbt är ju inget nytt direkt! Jag har ändå haft en bra helg men samtidigt så är jag bra slut nu också, ska ta fram pluggböckerna mot min egen vilja (!!!) Have a nice day everybody.
 

Matkoma

Livet
0
Är "barnvakt" åt lillebror ikväll så jag bjöd på lite tacos och snart ska vi kolla på Så mycket bättre, peace and love!

Little things

Musik+videos
0
 

Partypeople

Livet
0
Hej hej! Igår efter skolan så gick jag hem och fixade mig lite snabbt innan jag drog till Carro för tacos med en massa fina tjejer. Sen så kunde festen börja (var nog den tidigaste förfesten jag varit på och den längsta, haha..) men det var kul som attan i alla fall. Vi drog sedan till slick då det blev kaos, går inte in på detaljer men de inblandade vet vad jag menar! Kvällen var rolig i alla fall, vaknade upp med träningsvärk från dansandet och en hes hals, man får vad man förtjänar helt enkelt!
 

YOU

Inspiration
0

Be you

Livet
0
Hello guys! Tyckte filmen var bra igår, tråkigt att det är över nu bara. Nu har man tagit farväl av Harry Potter och Twilight, hur konstigt är inte det? Nu har vi bara The Hunger Games kvar (tackochlovfördet.) Jag sov över hos syrran igår då de håller på att byta ut alla fönster och balkongdörrar i huset så kan inte vara hemma då jag har haft sovmorgon*. Ska verkligen bli über skönt med helg imorgon, tacomys och utgång med brudar på kvällen, WEHO! Party party...haha. ♥♥♥
 
Snygga jag, min dagliga look.

Breaking Dawn Part 2

Livet
0
Ikväll smäller det, sista filmen i The Twilight Saga har premiär och jag kommer att vara där!

New in

Livet
0
// 99:- på H&M //

Kängor, vilket problem det är att välja!

Livet
0

T a t t o o s

Inspiration
0
Jag är så jädrans sugen på en tatuering och har länge velat haft en streckkod fast då med personliga siffror som betyder någonting för mig, drömmen lever kvar!
 

"I finally find that I could shine"

Livet
0
Hej sweets! Lång skoldag idag igen, suck..! Efter den sista lektionen så gick jag och Hanna en sväng på stan och kollade lite, hittade ett linne inne på H&M (kan lägga upp en bild imorgon på det.) Sen hämtade jag även ut biobiljetter till premiären av Breaking Dawn Part 2 som jag och syster ska se imorgon, spännande!! Puss ♥
 
 

We got the world

Musik+videos
0
 

En lång dag

Livet
0
Hej på er alla! Har haft en lång skoldag idag → o8:3o-17:oo → helt slut! Efter skolan så åkte jag och Emelie hem till Carro för att filma ett arbete, blev lite kaos då man tappade bort sig, började skratta, sa fel saker osv. Haha har precis ätit lite och jag ska nog bara kolla på en film ikväll. Juste, vad roligt att jag har fått fler läsare, välkomna! Puss och kram på er ♥

Hur snygga är vi inte då...?
 
 
 
 
 
 
 
 

EMA

Livet
0
Sitter och kollar på MTV:s EMA-gala nu, älskar sånt här. Just nu spelas call me maybe (jag vill bara kräkas på låten för att den är så kass) det glädjer mig lite att hon dessutom suger live HAHAH! Ny vecka imorgon med nya utmaningar. Puss på er ♥
 

Dream all about it

Livet
0
Hej. Har somsagt varit ute och fotat, i regnet! Blöt och kall gick jag till mormor och morfar för att fira fars-dag med familjen och fika. Sen jag kom hem så har jag skrivit loggbok och sett Katy Perrys film med syrran. Snart väntas mat. Puss ♥
 

Take me to the side let me stay on the sidewalk

Livet
0

Hej på er! Ställde alarmet idag så att jag skulle gå upp i tid, ska nämligen tvinga mig ut och fota "övergivna platser" till fotografiskt bild B. Sen ska vi möjligen till mormor & morfar för att fira fars-dag.


Att gratulera en kär vän

1
Denna sköna dam fyller år idag, bara ett år kvar till krogen för din del vännen! Detta ska firas på restaurang eller liknande med en massa tjejer. Grattis världens finaste Elin ♥

The luckiest girl on the planet

Livet
0

 

Boom boom boom everybody say weho

Livet
0
Hejsan! Hade en underbart rolig kväll igår som tog slut lite fort, tråkigt nog. Måste bara säga att jag har så roliga och bra vänner!! Igår var den bästa kvällen på länge, vaknade klockan 14 idag och fick mig en chock faktiskt, snacka om att sova hårt. Det är därför jag inte har bloggat tidigare idag, eftersom att jag har sovit och sedan degat framför tv:n x-antal timmar. Hörs snyggingar!
 

Let's party

Livet
0
Hello people, hur mås det? Jag mår super och pricken över i:t är att det är fredag! Ska snart äta lite mat med familjen och senare ikväll blir det utgång med lite ladies, förkrök och sen slick. T.a.g.g.a.d x1000. Hejdå vänner!
 

Portkod 1321

Jag tipsar
1
 
 
Har glömt att tipsa om denna svenska ungdomsserie. Den är faktiskt överraskande bra!!! Borde helt klart ses eftersom att den innehåller utvecklingen i en tonårings liv, ett avsnitt kommer i veckan på svtplay (tisdagar 17:oo). Längtar redan till nästa tisdag. Låten "Luckiest Girl" är seriens intro i början och slutet, man blir som besatt av låten när man kollar på serien. Puss ♥

Wanelo.com

Jag tipsar
0
Jag var inne och kikade lite på weheartit (som jag gör dagligen) och hittade denna bild, det som är så bra är att bilderna har länkar så jag klickade mig in på länken och kom till en hemsida som var likt weheartit men om jag fattade det hela rätt även en sorts butik?! Skulle mer än gärna vilja köpa något av dessa skal och de säljer inte bara skal utan kläder, nagellack osv.

Att gå på riktiga moln

Shopping/inköp
0
Nu är de äntligen här, det blev denna färg och jag kunde inte vara nöjdare. Färgen är en blandning av blå/tukos/grön vilket lyser upp fötterna på gatan, plus i kanten. De är verkligen superduper sköna så har du inte ett par av dessa så köp för det är så värt, jag använder det som vardagsskor (i skolan, när jag är ute och går osv). Åh vad nöjd jag är!

Grabben med style

Musik+videos
0
 

Ge mig lite snö

Livet
0
Är så himla peppad på vinter nu, vill ut i snön och fota fina bilder.
// Bilden är lånad från weheartit //

Saknaden av sommarens strålar

Livet
0





Jag är starkare än du

Livet
0
Man ska alltid passa på att fota sig själv när man är som gladast, det lyfter upp som tusan att kolla igenom bilder på en själv när man är ägaren av det största leendet på jorden.

What to do

Livet
0
Hej kompisar. Förlåt för dålig uppdatering men det är mycket att göra i skolan såhär direkt efter lovet, därav slöa iphone-inlägg igår. Ska sätta mig och göra klart lite uppgifter nu också, livet leker med en minsann. Har i alla fall fått en salva till mitt virus idag (informationen finns i tidigare inlägg) så jag ska ha på den tills på fredag då jag ska tillbaka och kolla om virussjukdomen är helt borta, vilket jag hoppas innerligt att den är. Hörs hej!
 

Dagny's hörna

Livet
0


Vadå gulliga ungar

Livet
0

When everything feels like the movies

Livet
0
Hej! Första dagen i skolan sen höstlovet och den kändes mer än okej, har ju världens underbaraste klass så ingen tvekan på att vi inte skulle ha roligt. Har nog inte skrattat så mycket som jag gjorde idag på danslektionen då vi gjorde en massa roliga saker, kändes inte alls som en lektion då men nu börjar träningsvärken att komma, iih! Nu ska jag äta en mandarin och kolla runt på lite webbsidor, latero mates!
 
  // En liten halloweenbild från förra helgen då jag var Mimmi Pigg! //

Live while we're young

Livet
1
Hej kompisar! Ni får ursäkta den dåliga uppdateringen, tog en superlång och skön sovmorgon så här sista dagen på lovet och sen dess så har jag pluggat, blä! Nu är jag klar dock och denna mörka kväll ska spenderas framför tv:n (återigen). Låter som att mitt liv suger fast det egentligen inte gör det. Peace and love!
 
 
 
 
 

Lava

Livet
0
Vad roligt man kan ha med sig själv va!

Hittade precis världens coolaste verktyg

Livet
0
// Älskar att man ser olika färger i löven och att det ser ut att glittra på vissa ställen. //

Tre snygga halsband

Jag tipsar
0

// Halsbanden finns att köpa hos Gina Tricot. //

Så roligt att jag trillar av stolen

Livet
0
1D ♥ Mean Girls

Just say yes

Livet
0
Hola people! Har jobbat idag, mitt sista pass faktiskt. Känns dock tråkigt att hela lovet har blåst bort för fort har det minsann gått, vet inte vad jag ska tänkas hitta på ikväll, det visar sig! Puss ♥
 
  
Duktiga för att vara så unga (!!!)

Falling out and in love

Livet
0
Har varit och handlat lite med papi idag och har även pluggat lite, vilket jag ska fortsätta med nu! Ikväll blir det hemmakväll med familjen bara eftersom att jag jobbar imorgon, mitt sista pass. Hejdå finisar ♥
 

(♥)

Livet
0
Kvällen har sprungit iväg, har ätit lax och potatis med sås, kollat lite ishockey, kollat på "den otroliga vandringen" med brodern min, betalat min allra första räkning helt själv "weho", duschat, ändrat studentbeställningen lite sådär, ätit chips och choklad samtidigt och nu ska jag kolla på filmen "Sydney White". Godnatt!
 

What a girl wants

Jag tipsar
0
// H&M har mysiga accessoarer och nagellack //

Goodbye my lover

Inspiration
0

You're the queen of everything

Livet
0
Hej! Just nu sitter katten i knät och gosar för fullt, vad mer kan man göra en grå dag som denna? Gårdagen var mysig i alla fall, det blev hemmagjord pizza, godis och new moon för vår del. Vi somnade sent och vaknade sent, precis vad man ska ta vara på under loven, att sova!
 
 
 Kusinen spelade denna på gitarr igår och den fastnade typ i skallen, underbar dock!